Afschermingen

Afschermingen: veiligheid gegarandeerd


Documentatie
ShopContacteer ons

Machines, automatisaties, robots, etc. krijgen veilige afschermingen dankzij onze constructies. Deze zijn gebouwd met aluminium profielen waar ofwel draadgaas (aluminium, staal, RVS) in bevestigd is ofwel panelen (volkern, polycarbonaat, RVS, aluminium, ….). Dit plaatmateriaal kan op verschillende manieren aan en in onze profielsystemen gemonteerd worden. Het plaatmateriaal kan desgewenst ook worden voorzien van een geluidsabsorberend isolatiemateriaal. De aluminium profielsystemen zijn eveneens geschikt voor het maken van afdekkappen en cabines (zoals clean rooms, lascabines of cabines met afzuiging van gassen).

De afschermingen worden gerealiseerd volgens uw tekening. Eveneens kunnen wij op locatie inmeten, de oplossing uittekenen voor uw toepassing en deze compleet realiseren tot installatie in uw bedrijf.

Anderen bezochten ook

Een vraag over
Constructies?

Kris Princen

Aluminium profielen & constructies

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

David