Inpaktafels

Inpaktafels voor professionals


Documentatie
ShopContacteer ons

Voor de productiviteit en rendabiliteit van uw onderneming is een snelle en foutloze doorstroom van producten van groot belang. Om verpakkingsprocessen binnen uw organisatie zo effectief mogelijk te laten verlopen, verdelen wij specialistische inpaktafels. Dit doen wij voor zowel logistieke dienstverleners als productiebedrijven. Denk maar aan webshops, fabrikanten en groothandels met een eigen inpakafdeling.

Om efficiënt, economisch en ergonomisch te kunnen werken is het van essentieel belang dat de benodigde middelen altijd binnen handbereik worden aangeboden. Daarnaast moeten loop-, draai- en tilbewegingen worden weggenomen of tot het minimale worden gereduceerd. Tot slot is het belangrijk dat werkzaamheden op een zo klein mogelijke oppervlakte kunnen worden uitgevoerd. Door op deze manier samen inpaktafels te configureren en inpakafdelingen in te richten, is er beduidend minder inspanning nodig om dezelfde werkzaamheden te verrichten. Het veilig en gestructureerd inrichten van werkplekken zorgt ervoor dat medewerkers het overzicht bewaren. Zo verhoogt de productiviteit, het rendement en de werkvreugde.

Onze inpaktafels worden geconfigureerd vanuit een groot aantal modulaire componenten. Wij bieden onder andere solo werkplekken aan voor één persoon en om ruimte te besparen ook duo-werkplekken voor twee personen. Deze inpaktafels kunnen volledig naar wens worden voorzien van een groot scala aan accessoires, denk bijvoorbeeld aan een PC-houder, diverse soorten dispensers of opbergladen. De benodigde accessoires zijn natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Samen met u bekijken we graag welke accessoires u nodig heeft voor de optimale inrichting van uw inpaktafel.

Naast de modulaire inpaktafels leveren wij ook maatwerkoplossingen. Iedere logistieke operatie is anders en heeft te maken met zijn of haar eigen materiaalstromen. Om een optimaal resultaat te kunnen behalen is het belangrijk dat uw inpaktafels hierop zijn afgestemd. Eén van onze product specialisten komt graag bij u langs om de processen binnen uw organisatie te bekijken. Samen met u ontwikkelen we een maatwerkoplossing specifiek gericht op uw inpakafdeling.

Anderen bezochten ook

Een vraag over
Constructies?

cta-jenjira

Jenjira Van Genechten

Aluminium profielen & constructies

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5