Werktafels (ISB, BSB)

Werktafels: modulair en ergonomisch

ShopContacteer ons

Werktafels om zittend of staand producten aan te assembleren, bewerken, inspecteren, sorteren of verpakken worden als standaardartikel of als maatwerk geleverd. Bij de modulaire assemblage van de werktafels wordt er steeds veel aandacht geschonken aan de ergonomie. Met de aluminium profielen kunnen zowel prototypes als series van enkele honderden stuks geleverd worden aan de beste prijs.

Het zwaar belastbare werkblad is verkrijgbaar in hout, kunststof, RVS, volkern, etc. De hoogte van de werktafel is vast of regelbaar, manueel of elektrisch. Toebehoren zoals een geperforeerde wand voor gereedschappen, ladekasten, doorrolrekken, voorzieningen voor een beeldscherm, toetsenbord, barcodescanner, (label)printer, verlichting en andere maken het aanbod compleet.

Een eigen ploeg van ervaren techniekers bouwt de werktafel volgens uw tekening, of onze eigen engineering werkt de oplossing uit die u nodig heeft. Deze wordt dan compleet gerealiseerd tot en met installatie in uw bedrijf. Onze mogelijkheden reiken van prototypes, over series van opstellingen zoals werktafels en chutes, tot complete projecten.

Anderen bezochten ook

Een vraag over
Constructies?

Jenjira Vangenechten

Aluminium profielen & constructies

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

David