Smart Lean buizensysteem

Modulair buizensysteem voor eenvoudig ontwerp en ombouw


Documentatie
ShopContacteer ons

Het verhogen van de efficiëntie en het maximaliseren van de toegevoegde waarde staan centraal bij elk ontwerp of ombouw van werktafels, material handling systemen en andere aluminium constructies. Onze ervaring met talrijke projecten in de machinebouw, productie- en logistieke bedrijven evenals ons team van engineers en techniekers vormen de basis van ons kwaliteitsbeleid.

Indien u uw processen wilt vereenvoudigen, heeft u echter naast een geschikte strategie, ook behoefte aan perfecte productoplossingen voor implementatie. Wij bieden talrijke, modulaire opties voor het optimaliseren van de productiestroom en uiteraard wordt dit ook aangepast aan de individuele behoeften van onze klanten.

Het Smart Lean systeem is een modulair buizensysteem met slechts één buisdiameter in aluminium of roestvrij staal. De verbinding van de afzonderlijke buizen gebeurt zonder verdere bewerking door eenvoudigweg op elkaar aan te sluiten. Het Smart Lean systeem biedt dus een hoge mate van flexibiliteit, zuinigheid en tijdwinst bij het ontwerpen en ombouwen van werktafels, material handling-systemen en andere aluminium constructies in de machinebouw, productie- en logistieke bedrijven.

Toepassingsgebied: werktafels, materiaalrekken, pickkarren, …
Sectoren: Machinebouw, automotive, logistiek- en distributie, …

Anderen bezochten ook

Een vraag over
Aluminium profielen?

cta-jenjira

Jenjira Van Genechten

Aluminium profielen & constructies

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5