Easy Systems groeit… en we blijven groeien

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

Het nieuwe jaar betekent vele nieuwe gezichten hier bij Easy Systems. De afgelopen twee maanden kwamen er vijf collega’s bij. En we blijven speuren naar nieuwe werkkrachten om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Onze offertedienst kreeg versterking van Dries Van der Groep. Hij zal de aanvragen mee opvolgen, calculaties uitvoeren en ervoor zorgen dat u een snel en correct antwoord hebt. We zouden zeggen: stel Dries gerust eens op de proef met uw offerteaanvraag!

Sebastiaan Berré en Cas Brants zijn onze nieuwe tekenaars. Aan hen om uw verlanglijstje om te vormen tot een 3D-ontwerp. Zodat u een duidelijk zicht krijgt op uw toekomstige installatie. En onze techniekers een houvast hebben bij de installatie van dat systeem.

En misschien is één van die techniekers wel Malcolm Barry. Hij versterkt de rangen van onze monteurs. Eric zal vooral mee de baan opgaan om nieuwe transportsystemen te installeren.

Aan Luc Heurckmans om al de nodige onderdelen voor die installatie klaar te leggen. Want hij is onze nieuwe magazijnier.

Wij zoeken…

En we blijven de arbeidsmarkt afspeuren. Want we zijn op zoek naar twee extra techniekers en één ervaren technische tekenaar. Interesse? Of kent u iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Check dan zeker onze vacaturepagina.