Het beursseizoen start weer! Bezoek ons op WOTS, MHD en Empack

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

Nu de zomer voorbij is, staat het volgende seizoen weer voor de deur. En dan hebben wij bij Easy Systems het over het beursseizoen. In oktober vindt u ons zowel in Nederland als België terug op respectievelijk WOTS, Material Handling Dag en Empack. Wat mag u verwachten? 

2 tot en met 5 oktober: WOTS in Utrecht

WoTS (World of Technology & Science) is een gerenommeerde beurs waar bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap ongetwijfeld hun gading vinden. Wie de adviesroute “Geld verdienen met Machinebouw” volgt, wordt langs onze beursstand geleid. Aan deze rondleiding nemen een aantal exposanten deel die oplossingen bieden om extra opbrengsten te genereren. Productflow optimalisatie, waar wij bij Easy Systems in gespecialiseerd zijn, is hier natuurlijk een van de belangrijkste voorbeelden van en kon niet ontbreken in het rijtje!

WOTS Utrecht vindt plaats op 2, 3, 4 en 5 oktober 2018 in de Jaarbeurs van Utrecht. Van dinsdag tot en met donderdag verwelkomen we u tussen 10u00 en 17u30, op stand 11B074. Meld u HIER aan om gratis toegang te krijgen.

Voor meer informatie over de adviesroute en de beurs, bezoek de website van WOTS.

3 oktober: Material Handling Dag in Den Bosch

Op 3 oktober vind je ons ook op de Material Handling Dag in Den Bosch. Hier geven experts uit de logistieke markt hun inzichten voor de implementatie van automatische systemen in magazijnen. Kom dus zeker een kijkje nemen! Schrijf je HIER gratis in.

Voor meer informatie, bezoek de website van Material Handling Dag.

3 en 4 oktober: Empack in Brussel

Naast WOTS zijn we op 3 en 4 oktober 2018 ook terug te vinden op Empack in Brussel, hal 11 stand B061 Die beurs is het grootste Belgische evenement voor de verpakkingsindustrie. De focus ligt op de toekomst van packaging technology & automation. Iets waar wij bij Easy Systems ook intensief mee bezig zijn.

Empack gaat door in Brussels Expo. Op 3 oktober is de beurs toegankelijk van 11u00 tot 19u00. Op 4 oktober is dat van 11u00 tot 18u00. Wie zich HIER registreert, krijgt gratis toegang.

Voor meer informatie, bezoek de website van Empack.

Nog vragen?

We zijn alvast klaar voor het beursseizoen en hopen u op een van deze beurzen te verwelkomen. Heeft u in de tussentijd nog vragen voor ons? Aarzel dan niet om ze te stellen en neem contact met ons op. Tot binnenkort!