ICT & Logistiek op 7 en 8 november 2018

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Dit jaar vindt ICT & Logistiek plaats op 7 en 8 november in de Jaarbeurs in Utrecht met als thema Connected Logistics.

Thema 2018: Connected Logistics

Supply chains, logistieke processen, bestaan uit schakels die er met elkaar voor zorgen dat goederenstromen efficiënt en effectief hun weg vinden. Daarmee is ‘Connected Logistics’ eigenlijk niets nieuws. En tegelijkertijd juist wel. Want de digitale transformatie die gaande is, biedt ongekende mogelijkheden om de noodzakelijke verbindingen tussen leveranciers en afnemers, mensen en systemen en systemen zelf te realiseren en optimaliseren. ‘Connected Logistics’ geeft de juiste tools en toepassingen. Data leiden tot inzichten, processen kunnen versnellen, ketens optimaliseren, en nieuwe modellen ontstaan.

Praktijkvoorbeelden, inspiratie en handvatten

Tijdens ICT & Logistiek 2018 op 7 en 8 november 2018 bieden zowel partners als het inhoudelijke programma voorbeelden uit de praktijk die bezoekers hopelijk niet alleen inspireren, maar vooral ook motiveren om zelf aan de slag te gaan. Verdeeld onder meer de volgende subthema’s wordt er invulling gegeven aan het thema ‘Connected Logistics’:
1. Big Data & Analytics
2. Warehouse Automation
3. Sales & Operations Planning
4. Transport & Distributie
5. Supply Chain Management

Wanneer? Woensdag 7 november van 9.30 tot 17.00 uur
Donderdag 8 november van 9.30 tot 17.00 uur
Waar? Jaarbeurs, Utrecht – Hal 1 stand A066
Registreren? Registreer je hier gratis!