U vindt ons in maart op LogiMAT en TechniShow

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

Het beursseizoen is volop bezig en ook wij zijn op heel wat beurzen terug te vinden.  Zo staan wij met onze beursstand in maart niet alleen op LogiMAT, maar ook op TechniShow.

LogiMAT

Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 maart kan u ons terugvinden op de internationale beurs LogiMAT in Stuttgart. Meer bepaald in hal 5, standplaats G44.

Op LogiMAT maakt u kennis met de nieuwste technologieën, producten, systemen en oplossingen op de logistieke en industriële markt van Europa. U kan er verschillende demonstraties en conferenties bijwonen en kennismaken met de experten uit het logistieke veld. Ieder jaar wordt er ook een award uitgereikt voor het Beste Product van het jaar.

Graag meer weten over LogiMAT? Neem dan een kijkje op hun website.

TechniShow

Van 20 tot en met 23 maart zijn wij ook aanwezig op TechniShow, dé vakbeurs in de productietechnologie. De beurs gaat door in de Jaarbeurs in Utrecht en presenteert u het grootste platform voor de maakindustrie van de Benelux. Hier zijn wij te vinden op stand 10F030.

Het programma van TechniShow is heel uitgebreid: maak er kennis met innovaties of volg er demo’s, presentaties, workshops en themaroutes. U vindt er onze beursstand terug op standplaats 10F030. Kom dus zeker eens langs om ons uitgebreid gamma van oplossingen in interne transportsystemen, logistieke oplossingen en aluminium profielconstructies te leren kennen.

Registreer u nu gratis via deze persoonlijke registratielink, of bezoek de website van TechniShow voor de openingsuren en extra informatie over deze niet te missen beurs.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geen tijd om deze beurzen te bezoeken maar wel geïnteresseerd in onze oplossingen? Wij horen het graag. En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze bedrijfspagina op LinkedIn.