Onze kwaliteitsmaterialen bij machinebouwer Agila

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

Agila is reeds sinds 2007 een trouwe klant bij ons. Het bedrijf is gelegen te Ieper, maar 90% van de omzet wordt gehaald uit export. Als machinebouwer voor de rubber- en kunststofindustrie maken ze zowel compressiepersen, balensnijmachines als speciale machines op aanvraag. Om dit te bouwen zijn natuurlijk kwaliteitsmaterialen vereist. En dat is ook wat wij hen leveren.

Meer dan 10 jaar geleden is het eerste contact met onze klant via onze General Manager, David Taverniers ontstaan. Agila was op zoek naar transportsystemen om het rubber automatisch door de machines te transporteren. Maar welk type conveyor is het meest geschikt voor een machinebouwer in de rubberindustrie?

Transportbanden

Transportbanden zijn alom de meest populaire conveyors. Je kan er namelijk alles op leggen. En net voor een machinebouwer zijn de eenvoud in opbouw en voordelige prijs ervan belangrijke factoren. Voor complexere lay-outs en de mogelijkheid tot aanpassingen raden we echter kettingsystemen aan. Waarvan wij ook diverse types in ons aanbod hebben.

En ook profielsystemen

Het blijft niet enkel bij conveyors voor de opbouw van machines, ook profielsystemen zijn hier belangrijke bij. En dat is ook wat Agila al snel bij ons is gaan bestellen. Hiermee bouwen ze eenvoudig de onderstellen, afschermingen, grijpers, etc. Het gebruik van onze standaard componenten zorgt namelijk voor maximale vrijheid en flexibiliteit in ontwerp. Dit is noodzakelijk voor bouwen van machines in het algemeen, en meer specifiek voor het bouwen van machines op maat.

Nood aan conveyors of profielsystemen voor uw machine?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor machinebouw? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en offertes. Onze productverantwoordelijke Jenjira Van Genechten helpt u graag verder!