Onze voedingsgekeurde transportbanden bij Blankedale

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Nachrichten Actualités
project voeding

Blankedale is een maatwerkbedrijf uit Tienen met ruim 850 medewerkers. Ze richten zich vooral op co-packing (food & non-food). Wat de afdeling voeding betreft verpakken ze frozen, chilled en ambient. Tevens beschikt het bedrijf ook over een goed uitgeruste houtafdeling, elektromontage, groendienst en een ambachtelijke boekbinderij. Samenwerken met Blankedale bekent dat u handelt met een gecertificeerde partner. Zo zijn ze Brc AA (food), Brc Storage & distribution (food), Bio, Iso-9001,FSc, Ispm-15 gecertificeerd.

Een goede aanpak

Blankedale bouwde een site geheel voor het verpakken, ompakken en labelen van voeding. Omwille van de continue flow in productie moest er gewerkt worden met transportbanden. Hiervoor deden ze beroep op Easy Systems. Wij konden hun namelijk voorzien van voedingsgekeurde transportbanden die makkelijk waren in onderhoud. Samen werd er beslist om voor een gekartelde, gesloten band te gaan. Dit omdat er zowel open als gesloten voeding verpakt werd. Als partner in transportsystemen namen wij hun vragen zorgvuldig onder de loep en werd er geluisterd naar de noden van onze klant.

Het gewenste resultaat

Blankedale is tevreden over het geleverde materiaal. Zo vertelt Bart Dewalheyns: “Alle voeding rolt vlot over de transportbanden. Onder andere diepvriesproducten worden door medewerkers in doosjes verpakt op de band. De doosjes zelf worden gemaakt door de dozenopzetter en komen hierna ook weer op een transportband terecht. We kunnen dus niet meer zonder.”

Makkelijk in onderhoud

Transportbanden zorgen mee voor een constante flow in de productie. Blankedale gebruikt de banden om diverse producten te verpakken, van ruitenwissers totijsjes. Ook belangrijk, het kuisteam van Blankedale. Zij reinigen na de werkuren alle transportbanden en zijn ook vol lof over de makkelijk te onderhouden transportbanden.

Een mooie samenwerking

Waarom Easy Systems? 2 pijlers maakte hierbij indruk op Blankedale. Namelijk onze professionaliteit en ervaring. Ook de besluitvormig verliep vlot. Onze transparante communicatie gecombineerd met deskundig advies in het hele verhaal zorgde ervoor dat Blankedale niet twijfelde en ons benoemde als de ideale partner om mee samen te werken. Vanaf het eerste contact tot de na-service.

Ontdek de mogelijkheden van Blankedale op www.blankedale.com of contacteer hun !