Op het beursprogramma voor februari: MNE in Kortrijk en INE in Leuven

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

De eindejaarfestiviteiten liggen achter ons, hoog tijd om het nieuwe beursseizoen op gang te trappen! In 2018 staan er verschillende events en steden op het programma. Maar beginnen doen we met MNE MTMS en INE.

MNE MTMS vindt plaats op woensdag 7 en donderdag 8 februari in Kortrijk XPO. Dit netwerkevent brengt 3.000 bezoekers samen uit de metaal- en kunststoffentransformatie, subcontractors, OEM’s en machinebouwers én 165  technologie- en componentenleveranciers. Waaronder wij dus! U vindt onze stand op D17. Daarnaast vinden er ook verschillende lezingen en debatten plaats.

Meer weten over dit event? Neem eens een kijkje op de website van MNE MTMS. Of registreer u nu meteen via deze persoonlijke registratielink.

Op het einde van de maand tekenen we dan weer present op INE. Van dezelfde organisator en eveneens een netwerkevent, maar dan in de Brabanthal in Leuven op donderdag 22 februari. En een andere insteek en doelpubliek. Dit VIP-netwerkevent draait rond automatiseren, optimaliseren , innoveren en digitaliseren. Het Indumation Network Event verzamelt 100 technologiepartners en 1.200 beslissingnemers. Kom ons zeker een bezoekje brengen op onze stand, BLU-04.

Meer weten?

Kan u er niet bij zijn in Kortrijk en Leuven? Maar wilt u wel meer weten over onze oplossingen? Wij staan voor u klaar.