Probleem met invullen vacatures? Optimaliseer eerst uw lay-out of proces!

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

Je hebt het de laatste dagen ongetwijfeld in de media zien verschijnen: Vlaamse bedrijven vinden amper geschikte medewerkers zodat meer dan 31% van de vacatures vandaag de dag oningevuld blijft. Maar wat als je door het optimaliseren van je productie- of magazijnomgeving niet eens nood had aan die extra handen?

Bij Easy Systems geloven we in één ding: efficiëntie! En laat het nu net dàt zijn wat we voor al onze klanten nastreven. We krijgen dan ook dagelijks diverse vragen omtrent het optimaliseren van bestaande lay-outs binnen diverse werkomgevingen.

Of het nu gaat over het plaatsen van een buffertafel tussen verschillende machines, of het toevoegen van een rollenbaan of een ander transportsysteem tussen een verpakkingszone en de verzending, Easy Systems biedt het allemaal. Ook liften in magazijnen en/of distributiecentra voor transport tussen de verschillende verdiepen kan een bestaande lay-out optimaliseren.

Vaak zijn het zelfs kleinere investeringen die voor een onderneming heel wat geld kunnen besparen en die het overbodig maken om op zoek te gaan naar een extra paar handen.