Automotive

Productflow automatiseren dankzij conveyors

Conveyors zijn geschikt voor de automatisatie van de productflow binnen de automotive industrie. Of het nu gaat om een uitbreiding of aanpassing van bestaande systemen, of om een compleet project, wij bieden hoogwaardige engineering, montage en implementatie. U kan ook bij ons terecht voor vrijblijvend advies omtrent de optimalisatie van uw productie inrichting. Easy Systems levert diverse oplossingen voor het transport van uw goederen zoals transportbanden, schakelmatten en kettingsystemen, rollenbanen, etc. Wij leveren ook ergonomische werkposten, hefunits en machine-afschermingen. Dankzij onze oplossingen voor uw inrichting, aangevuld met onze eigen engineering en ervaring, kunnen wij heel uw productflow optimaliseren.


Documentatie
ShopContacteer ons

Onze expertise in automotive

Onze systemen zijn actief bij automotive bedrijven en toeleveranciers als Audi, Volvo, Bentley, Kautex, Adient, Atlas Copco, TI Automotive, Leggett & Platt Automotive en meer. Of het nu gaat om een transportband, rollenbaan, werktafel of andere constructies, wij bieden het totaalpakket voor de optimalisatie van uw productflow.

0 0

Case: Aluminium profielen en componenten bij Leggett & Platt Automotive

Als wereldleider in automotive zitcomfort systemen en componenten voor de ophanging, blijft L&P Automotive Group voldoen aan de steeds veranderende eisen van de industrie. L&P is een productiebedrijf dat met een interne engineeringsafdeling hun eigen machines ontwikkelt en bouwt te Wevelgem. Daarom is het belangrijk dat de machineframes modulair kunnen worden gebouwd waarbij wijzigingen voor productwissels snel en hoogwaardig kunnen uitgevoerd worden. De door Easy Systems geleverde aluminium systeemprofielen en accessoires zijn uitermate geschikt voor de snelle en efficiënte bouw van de machines maar kunnen eveneens gebruikt worden voor de veiligheidsafschermingen rond de machines. Ook voor ergonomische assemblagetafels– al dan niet elektrisch in de hoogte instelbaar – zijn deze profielen perfect inzetbaar.

Onze realisaties staan in tussentijd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, het VK, Oost-Europa, China, de VS, Abu Dhabi, Brazilië, …

Een vraag over
Automotive?

cta-peter

Peter de Roo

Sales België

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5