Elektronica

Conveyors aangepast aan uw productie

In uw productie, magazijn of werkplaats bent u continu op zoek naar de betere oplossing dit zowel naar efficiëntie als veiligheid. Easy Systems is de toeleverancier van transportsystemen aangepast aan uw productie: mini-conveyors die de kleinste onderdelen transporteren, vlakke banden voor onderdelen van verschillende groottes en rollenbanen voor het transport van goederen in dozen. Daarnaast bouwen wij met onze aluminium profielen ook constructies zoals afschermingen, werktafels, materiaalrekken, … . Zo lossen wij uw probleem op en maken uw productflow eenvoudiger, goedkoper en effectiever. Onze engineers en monteurs met jarenlange ervaring denken mee en geven advies.


Documentatie
ShopContacteer ons

Onze expertise in elektronica

Onze expertise in elektronica vertaalt zich in projecten voor onder andere Panasonic, ACE, HERAEUS Electronite, Philips Turnhout, Duracell, Tyco Electronics, Waak, Besli, … .

Case: De interne logistiek bij Besli geoptimaliseerd: minder lopen, meer picken

Besli, een Nederlandse groothandel in elektronische materialen gevestigd te Arnhem, was op zoek naar dé oplossing om hun interne logistiek te optimaliseren, en sneller en meer orders te picken in hun magazijn. Wij kwamen met de geknipte oplossing.

De bedoeling van Besli was vanaf het begin duidelijk: de loopbewegingen van hun werknemers reduceren, en meer orders picken in dezelfde tijd. Hun toekomstige transportsysteem moest hen efficiënter laten werken en de interne logistiek van hun magazijn verbeteren.

De bakken waar de pickers hun orders in verzamelen, vertrekken nu vanaf een entresolvloer. Heftrucks vervoeren de bakken via een gangpad naar de andere kant van de vloer. Via verticaal transport gaan de bakken naar beneden, waar ze op een gravitaire rollenbaan uitrollen. De werknemers nemen daar de bakken van de baan af en pakken de producten in.

We verbeterden de interne logistiek ook door een transportbaan te bouwen aan de inpaktafels. De werknemers plaatsen hierop hun ingepakte orders, die van daar vertrekken naar een centraal punt, waar alle materialen tot slot verzameld worden op karren.

Onze realisaties staan in tussentijd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, het VK, Oost-Europa, China, de VS, Abu Dhabi, Brazilië, …

Een vraag over
Elektronica?

cta-peter

Peter de Roo

Sales België

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5