Farmacie

Transportsystemen aangepast aan de farmaceutische industrie

De producenten van de farmaceutische industrie worden geconfronteerd met hoge eisen. Het intern transport van de producten moet dan ook efficiënt gebeuren waarbij extra aandacht uitgaat naar het vergemakkelijken van de controle en reiniging. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hier centraal. De conveyors van Easy Systems bieden hiervoor een oplossing. Dankzij onze expertise omtrent de integratie van standaard oplossingen in een productieomgeving maken wij het mogelijk om uw productflow te vereenvoudigen, te optimaliseren en goedkoper te maken. Onze ervaren engineers tekenen de oplossing uit volgens de noden van de farmaceutische industrie.


Documentatie
ShopContacteer ons

Onze expertise voor farmaceutische bedrijven

Sharp Packaging, Baxter, Delpharm, Valpharma, Johnson & Johnson, Purna Pharmaceutical, Pfizer, … zijn farmaceutische bedrijven die beroep hebben gedaan op onze expertise voor het transport van hun producten. Dankzij onze transportsystemen op maat van uw noden lossen wij uw probleem op en optimaliseren wij uw processen.

Case: Transportsysteem voor babyvoeding dat voldoet aan de verregaande eisen

Het transport van gesloten kartonnen dozen kan op vele verschillende soorten transportsystemen. Voor de farmaceutische sector moet echter voldaan worden aan specifieke eisen. In een clean room zone wordt gestreefd naar een transportsysteem met een zo open mogelijke structuur. Voor één van onze klanten in Nederland boden wij dé oplossing dankzij conveyors op maat.
Onze rollenbanen combineren een opbouw in gelakt stalen plaatwerk (open stuctuur), met een afwerking op maat. Zo zijn er geen horizontale vlakken waarop stof kan blijven liggen, worden zeskantbouten i.p.v. inbusbouten gebruikt, zijn nergens holle ruimtes of open kokerprofielen te vinden, … .
Met deze gedetailleerde engineering is een opstelling gerealiseerd om verpakte dozen met babyvoeding vanuit de productieomgeving naar de palletiseerinstallatie te voeren, doorheen wanden en muren, hangend aan verschillende plafonds.

Onze realisaties staan in tussentijd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, het VK, Oost-Europa, China, de VS, Abu Dhabi, Brazilië, …

Een vraag over
Farmacie?

cta-david

David Taverniers

General Manager

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5