Luchtvaart

Lean manufacturing en ergonomie voor de luchtvaart

Als leverancier van aluminium onderdelen en interne transportsystemen kunnen wij gepaste oplossingen bieden voor de luchtvaartindustrie. Onze betrouwbare producten stroomlijnen uw bedrijf, maximaliseren de productiviteit en zorgen voor een eenvoudigere workflow, ongeacht uw specialiteit. De conveyors en aluminium componenten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en vereisen die door uw bedrijf worden opgelegd. We kunnen ook apparatuur aanpassen en robotica integreren om aan uw specifieke toepassing te voldoen. Onze ervaren engineers tekenen de oplossing uit volgens uw noden en een eigen team van techniekers installeert de constructie te plaatse.


Documentatie
ShopContacteer ons

Onze expertise in de luchtvaart industrie

Onze aluminium onderdelen en conveyors zijn reeds in gebruik in de luchtvaartindustrie bij verschillende bedrijven zoals Sonaca, Asco, SABCA,… en dit zelfs tot in Abu Dhabi.

Case: Ergonomische werkomgeving in de luchtvaartindustrie

Voor één van onze klanten, gelegen te Lummen, actief in de luchtvaartindustrie realiseerden we innovatieve ontwerpen die werknemers een meer efficiënte en ergonomische werkomgeving bieden. Concreet gaat het om werkplatformen, werkbanken en transportsystemen die in de hoogte verstelbaar zijn. Dit realiseerden we in samenwerking met betrouwbare partners. Vroeger werden helikopters naar de werkposten gebracht. Het ontwerp van de werkposten nu, maakt de omgekeerde beweging mogelijk: mobiele werkposten worden naar de helikopters toe verreden. Het werkplatform is ook meteen het belangrijkste onderdeel in dit verhaal. De vereisten waren: compactheid, stabiliteit, flexibiliteit, multifunctionaliteit en mobiliteit, en dit volgens de strengste veiligheidseisen.

Onze realisaties staan in tussentijd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, het VK, Oost-Europa, China, de VS, Abu Dhabi, Brazilië, …

Een vraag over
Luchtvaart?

cta-yves

Yves Denauw

Inside Sales projects

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5