Maatwerkbedrijven & kringwinkels

Kostenefficiënte conveyor oplossingen op maat

Maatwerkbedrijven zijn steeds meer op zoek naar de gepaste oplossingen om medewerkers de beste werkomgeving te bieden. Als betrouwbare partner speelt Easy Systems hierin een belangrijker rol. Onze ergonomische werkposten, modulaire conveyors en systemen op maat bieden het antwoord voor de zoektocht naar efficiëntie en ergonomie.

Verder zijn onze oplossingen ook geschikt voor kringwinkels. Door de groeiende tweedehands markt krijgen heel wat sorteercentra jaarlijks meer en meer te verwerken. De vermindering aan subsidies en de beperking voor het aanwerven van mensen vragen voor andere middelen. Door onze goede samenwerking met enkele sorteercentra hebben we een mooie oplossing kunnen bedenken waardoor dubbel zoveel kan gesorteerd worden zonder extra medewerkers en met minder belasting voor de medewerkers. De sorteerlijn wordt flexibel opgebouwd zodat ze kan aangepast worden naar de beschikbare ruimte, aantal medewerkers, ….


Documentatie
ShopContacteer ons

Onze expertise voor sociale werkplaatsen, kringloopwinkels & opleidingscentra

Onze expertise in maatwerkbedrijven vertaalt zich in talrijke realisaties voor diverse klanten zoals Amival, Beart, Entiris, KU Leuven, Oesterbank, ZKW, en Kringwinkels Aalst, Geel, Malle, Mechelen, Vilvoorde, West-Limburg, Leuven, …

Case: Maatwerk ergonomisch en efficiënt

Een van de vele activiteiten van maatwerkbedrijven is het verpakken of ompakken van food en non food producten. Hierin geeft Easy Systems een duwtje in de rug.

Om ergonomisch en efficiënt allerhande producten om te pakken van bijvoorbeeld bakken naar dozen (voor export) is een dubbel transportsysteem gebouwd welk op de juiste snelheid voorbij de operators gaat. Gelijkaardige opstellingen worden gebouwd voor het mixen van producten (bv. verschillende shampoos, wasverzachters in één verpakking, maar ook pralines mengen in dozen).

0

Case: Kringloopwinkel Zuiderkempen verdubbeld output dankzij onze automatische textiellijn

Van 1.000 kilogram verwerkte tweedehandskleding naar 1.500 en zelfs pieken tot 2.000 kilogram. Dat is het resultaat dat de Kringwinkel Zuiderkempen te Geel boekt met hun automatische textiellijn.

Wij van Easy Systems namen de installatie ervan voor onze rekening. Deze lijn doet de sortering vlotter en efficiënter verlopen. Met een verdubbeling van de output als gevolg. “En dat zonder dat we meer druk leggen op onze mensen”, zegt stafmedewerker Yvo Croes.

Onze realisaties staan in tussentijd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, het VK, Oost-Europa, China, de VS, Abu Dhabi, Brazilië, …

Een vraag over
sociale werkplaatsen of kringloopwinkels?

cta-david

David Taverniers

General Manager

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5