Opleidingscentra

Standaard onderdelen of bouwpakketten voor uw cursisten

Ook opleidingscentra kunnen beroep doen op onze expertise. Wij leveren het totaalpakket aan interne transportsystemen en aluminium profielen & constructies. U kan bij ons terecht voor machineframes, transportbanden, rollenbanen, kettingsystemen, opstellingen op maat, etc. Ook standaardonderdelen of bouwpakketten zijn bij ons te verkrijgen. Zo bouwen uw cursisten zelf het transportsysteem of de aluminium constructie, en leren ze de knepen van het vak. Dit kan dan ook jaar na jaar hergebruikt worden. Voor complexere conveyors of constructies staat ons eigen team van ervaren engineers en techniekers voor u klaar. Het gebruik van standaard componenten zorgt voor maximale vrijheid en flexibiliteit in het ontwerp. Dat betekent dat u snel, eenvoudig en voordelig aanpassingen of onderhoud kunt doorvoeren.


Documentatie
ShopContacteer ons

Onze expertise voor opleidingscentra

Onze expertise vertaalt zich in realisaties voor onderwijsinstellingen zoals de KU Leuven, technische scholen, opleidingscentra zoals de VDAB, etc. waar wij zowel bouwpakketten als conveyors en aluminium profielen geleverd hebben.

Case: Rondloopsysteem voor de opleiding van productiemedewerkers

Voor een opleidingscentrum gelegen in Hasselt hebben wij een conveyor op maat gerealiseerd. Deze wordt ingezet voor de opleiding van productiemedewerkers.

Het transportsysteem is een rondloop tandriem conveyor waarop verschillende werkstukdragers bevestigd zijn. Hierbij zijn ook doorrolstellingen geleverd. Een van de doelen van de opleiding is om te leren werken binnen een bepaalde tijdspanne (taktijd). Een ander doel is om de functie van operator te leren door te assembleren op de verschillende stations. 8 werkplaatsen werden rond de conveyor geplaatst, met telkens een andere bewerking dat uitgevoerd moet worden. Het transportsysteem werd op maat gemaakt om aan de specifieke noden van het opleidingscentrum te voldoen. Hierbij werden standaard componenten gebruikt, wat kostenefficiëntie met zich meeneemt.

Onze realisaties staan in tussentijd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, het VK, Oost-Europa, China, de VS, Abu Dhabi, Brazilië, …

Een vraag over
Opleidingscentra?

cta-yves

Yves Denauw

Inside Sales projects

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5