Papier & karton

Transportsystemen voor losse of verpakte drukwerken

Om uw drukwerk zo snel- en efficiënt mogelijk te transporteren van de drukpers naar de vrachtwagen bieden wij het volledige aanbod aan interne transportsystemen. Deze zijn aangepast aan de eisen van de grafische industrie. Bij het transport van losse of verpakte drukwerken, zorgen onze transportbanden ervoor dat noch het drukwerk noch de verpakkingen beschadigd worden. Onze vacuüm banden zijn gespecialiseerd voor het transport van papier. Wij verdelen ook systemen om de recuperatie van papierafval te vergemakkelijken. In de opstart en uitloop van het drukproces ontstaat er een grote hoeveelheid aan papierafval. In plaats van deze grote massa manueel met karren tot een container te voeren, nemen wij deze taak op d.m.v. transportbanden. De conveyors voor drukkerijen werken uiterst precies, en dat bij hoge snelheden en volumes. Wij optimaliseren uw processen door vereenvoudiging en kostenefficiëntie.


Documentatie
ShopContacteer ons

Onze expertise in papier & karton

Voor Coldset Printing Partners, Cartamundi, Bewima, Matrex, Triangle en meer hebben we oplossingen gerealiseerd voor de optimalisatie van de productflow.

Case: Transport van drukwerk met aandacht voor papierafval

Voor het transport van drukwerk van de drukpers tot de verpakkingszone of verdelingszone wordt typisch onze vlakke transportbanden en vacuüm banden gebruikt. Wij verdelen echter ook systemen om de recuperatie van papierafval te vergemakkelijken. In de opstart en uitloop van het drukproces ontstaat er een grote hoeveelheid aan papierafval. In plaats van deze grote massa manueel met karren tot een container te voeren, nemen wij deze taak over d.m.v. transportbanden. Dit is wat wij realiseerden voor onze klant te Erpe-Mere.
Via stijgbanden wordt het papier opgevoerd na de verschillende drukpersen. Deze stijgbanden storten op hun beurt het afval op gezamenlijke afvoerbanden. De afvoerlijn komt via verscheidene kleppen uit in perscontainers. Elk van onze opstellingen van transportsystemen worden zorgvuldig gepositioneerd zodat de afsteuningen en ophangingen geen hinder vormen voor de productiemachines en doorgang van de operators.

Onze realisaties staan in tussentijd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, het VK, Oost-Europa, China, de VS, Abu Dhabi, Brazilië, …

Een vraag over
Papier & karton?

cta-peter

Peter de Roo

Sales België

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5