Lamellenkettingen

Lamellenketting voor langere transportsystemen uit één geheel

ShopContacteer ons

De lamellen conveyors (ook table top genoemd) zijn modulair opgebouwd zodat de transportsystemen flexibel en eenvoudig uitgebreid, gewijzigd en onderhouden kunnen worden. Modulaire kettingsystemen zijn uitermate geschikt voor het koppelen van verschillende machines of zones over lange afstand, het transport over brede sterkere systemen, het maken van buffertafels met lage wrijving en/of het overbruggen van een afstand in verschillende richtingen (2D; 3D). Lamellenkettingen maken het mogelijk om scherpe bochten en stijg/daalsecties in de band op te nemen. Anti-slip nokken of meenemers behoren ook tot de mogelijkheden.

Een eerste type kettingbaan heeft een breedte die varieert van 80mm tot 200mm met een lengte tot 30000mm. Wij verdelen ook een tweede type lamellenkettingen, deze zijn er in een breedte van 400 en 600mm, met een lengte tot 75000mm. Op aanvraag kunnen ze in diepvriesuitvoering (-35°) of als spiraaltorens geleverd worden.

Configurator

Anderen bezochten ook

Een vraag over
conveyors?

Yves Denauw

Inside Sales projects

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

David