Platenketting transportsysteem

Platenketting transporteurs voor intern transport van stukgoederen

ShopContacteer ons

De kettingtransporteur bestaat uit twee basisvarianten. De glijdende basisvariant is een modulair kettingtransporteur met lamellen en bedoeld voor intern transport van stukgoederen. De band heeft de unieke eigenschap om zowel zijwaarts als omhoog en omlaag te kunnen buigen, zodat het systeem rechte, hellende en overdekte sporen in één transportsysteem kan onderbrengen, met een maximale lengte van 50 m.

De rollende variant is een uitvoering voor de langere trajecten en zware toepassingen. Deze variant is hiervoor voorzien van gelagerde kunststof wielen. Hiermee zijn langere en complexere trajecten mogelijk op 1 aandrijving tot 100 meter lang. De draagvleugels zijn in drie verschillende uitvoeringen leverbaar: 300mm 400mm en 600mm bandbreedte. De rollende variant, rondstaalketting transporteur, wordt al toegepast bij een scala aan spiral conveyors voor het verticaal transporteren van een breed assortiment aan verpakte producten en stukgoederen.

De kunststof lamellen overlappen elkaar zodat er geen gaten ontstaan waardoor de lamellenbanen aan alle veiligheidsnormen voldoen. Zo kunnen in één enkele kettingtransporteur tot 3 bochten van 90° worden verwerkt. Afhankelijk van de baan lengte en de configuratie kan een kettingtransporteur tot 100 m lang zijn met maar 1 aandrijving!

Anderen bezochten ook

Een vraag over
conveyors?

cta-yves

Yves Denauw

Inside Sales projects

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5