Service

Easy Systems staat klaar voor haar klanten

Met 3 ingerichte bestelwagens, 15 ervaren techniekers en een uitgebreid magazijn aan basismateriaal, zorgen wij voor een uitstekende klantenservice. Easy Systems biedt u zekerheid voor het goed functioneren van uw installatie.

U kan steeds bij ons terecht voor het onderhoud, uitbreiding of herstelling van transportsystemen of constructies. Zo kunnen we transportbanden bijregelen, bestaande installaties ombouwen, slijtage herstellen, sturing controleren en de installatie volledig afwerken.

Techniekers-Easy-Systems

Klantenservice

  • Onderhoud
  • Bijregelen transportbanden
  • Uitbreiding
  • Ombouw bestaande installaties
  • Herstelling
  • Controle sturing

Voor interventies kan u steeds contact met ons opnemen via telefoon of via mail. Indien u ons telefonisch contacteert vóór 10u kan de interventie op dezelfde dag plaatsvinden. Telefonische oproepen ná 10u of meldingen per mail naar het mailadres service@easy-systems.be , worden de volgende werkdag behandeld. Bij spoed is een nood-interventie altijd mogelijk mits overleg. De herstelling is afhankelijk van het voorradige materiaal.

Herstellingen en nazichten tijdens een interventie gebeuren in regie aan onze standaard tarieven, op aanvraag te bekomen. De stuklijst en prijzen van benodigde spare parts kunnen meegedeeld worden na een eerste controle en interventie van de aanwezige installaties. Bij deze controle wordt een lijst met kritische onderdelen opgesteld die op stock moeten genomen worden om bij defect een snelle herstelling mogelijk te maken.

Een vraag over
Onze service?

hans-cta

Hans Naert

Operations Manager