Actief in de logistieke sector? Omcirkel dan 28, 29 en 30 november in uw agenda. Dan vindt in Utrecht Logistica 2017 plaats: de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing in de Benelux. Wij van Easy Systems tekenen alvast present als exposant.

Wij stellen op Logistica onze oplossingen voor om uw interne workflow te optimaliseren, van standaardproducten tot complete projecten. Van pickkarren tot complete logistieke oplossingen.

Maar naast een groot aanbod aan exposanten, zet Logistica ook in op seminars en live demonstraties. Zo krijgt u naast de praktijk ook de theorie over hoe u uw hoe transport, opslag, verzamelen en uitleveren van goederen optimaal kan organiseren.

ICT & Logistiek

Ook mooi meegenomen: tijdens Logistica vindt eveneens ICT & Logistiek plaats. Een event dat inzoomt op de (ICT-)oplossingen die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren.

Meer weten?

Klik door naar de website van Logistica voor meer informatie. Of registreer u nu meteen via deze persoonlijke registratielink.