Tandriem- en meervoudige transportsystemen

Tandriemen voor maatvastheid en precieze geleiding


Documentatie
ShopContacteer ons

Tandriemen, ook wel timing belts genaamd, vinden toepassing daar waar maatvastheid en precieze geleiding belangrijk zijn zoals bij parallel lopende transportsystemen of zwaardere toepassingen. Tandriem transporten worden onder andere gebruikt voor het transport van producten die gepositioneerd moeten worden.

De tandriem transporten zijn verkrijgbaar met enkel, dubbel en meervoudig leidingsysteem. Het tandriemmateriaal wordt gekozen in functie van de toepassing. Zoals bij transportbanden kunnen ook tandriemen in verschillende breedtes en lengtes geleverd worden. Er zijn verschillende principes beschikbaar voor de aandrijving: directe aandrijving, indirecte aandrijving, midden aandrijving of trommelmotor. De tandriem transporten kunnen geleverd worden met vaste of regelbare zijgeleidingen, en met een onderstel met stelvoeten of wieltjes, al dan niet in hoogte aanpasbaar. Ze kunnen ook zonder onderstel geleverd worden, voor bevestiging aan machines of ophanging aan het plafond. De tandriem transporten kunnen ook aansluitklaar geleverd worden met stuurkast, start/stop schakelaar, noodstop en motorrelais of frequentiesturing.

Anderen bezochten ook

Een vraag over
conveyors?

cta-yves

Yves Denauw

Inside Sales projects

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5