Telescopische transportbanden

Telescopische transportbanden om het laden en lossen te optimaliseren

ShopContacteer ons

Het gebruik van telescopische transportbanden zorgen ervoor dat het laad-en los proces sneller & efficiënter verloopt. Daarbij zorgen dit soorten van transportsystemen ervoor dat er een betere planningsveiligheid is, kortere leeglooptijden en er efficiënter kan worden in- en uitgeladen.

De banden zijn uitschuifbaar en worden manueel bedient via een paneel dat is aangebracht vooraan het platform. De telescopische band rijdt volledig automatisch van stapel naar stapel, zowel naar voor als naar achter. Via het bedieningspaneel is er ook de optie om te stijgen en zakken.

Dit systeem biedt ook op ergonomisch vlak veel voordelen. Door een in hoogte verstelbaar platform is er een duidelijke vermindering van fysieke belasting. Dit resulteert zich dan weer in een vermindert risico op letsels en werkongevallen. Bijkomend is er het voordeel dat de banen makkelijk te verplaatsen zijn en dus inzetbaar zijn op verschillende plaatsen in uw laad-en los ruimtes.

Configurator

Anderen bezochten ook

Een vraag over
conveyors?

Yves Denauw

Inside Sales projects

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

David