Telescopische transportbanden

Telescopische transportbanden om het laden en lossen te optimaliseren

ShopContacteer ons

Door het gebruik van telescopische transportbanden verlopen de laad- en losprocessen sneller en efficiënter (de klant bespaart 20-30% van de gemiddelde laadtijd). Bovendien vergroot de telescopische transportband de planningsveiligheid, vermindert de leeglooptijden van vrachtwagens en kan het totale verzendvolume efficiënter worden gebruikt op basis van betere opties voor opslag.

De telescopische bandtransporteurs zijn uitschuifbaar en worden bediend met een bedieningspaneel die op het hefplatform is aangebracht. De bandtransporteurs rijden automatisch van stapel naar stapel naar voren of naar achteren. Het platform kan stijgen en zakken met dankzij bedieningspaneel. Een bijkomend voordeel van deze transportband is dat de telescopische transportband naar de volgende poort kan worden verplaatst nadat het eerste laadproces is voltooid (er zijn geen vaste tandwielen geïnstalleerd).

Het transport van goederen op de telescopische transportband, met behulp van een in hoogte verstelbaar platform, vermindert de fysieke belasting en het risico op letsel voor werknemers in vergelijking met het handmatige laadproces. Rekening houdend met deze voordelen in combinatie met de verhoogde werkefficiëntie, levert de initiële investering in telescopische transportbanden een sterk rendement op in een korte periode.

Anderen bezochten ook

Een vraag over
conveyors?

cta-yves

Yves Denauw

Inside Sales projects

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

naam-david
david5