Vlakke banden, mini-transportbanden

Vlakke banden voor diverse toepassingen

ShopContacteer ons

Vlakke banden zijn de meest toegepaste transportsystemen. Deze worden geleverd met een breedte van 20mm tot 3000mm en een lengte van 285mm tot 32m. De verschillende mogelijkheden voor het bandmateriaal zijn PVC, PU, vilt en siliconen, waar nodig met meenemers of richtsnaren.

Er zijn verschillende principes beschikbaar voor de aandrijving: directe aandrijving, indirecte aandrijving, midden aandrijving of trommelmotor. De keerunit is een standaard rol of kan als mesovergang voorzien worden. De banden kunnen geleverd worden met vaste of regelbare zijgeleidingen, en met een onderstel met stelvoeten of wieltjes, al dan niet in hoogte verstelbaar. Ze kunnen ook zonder onderstel geleverd worden, voor bevestiging aan machines of ophanging aan het plafond. De transportbanden kunnen ook aansluitklaar geleverd worden met stuurkast, start/stop schakelaar, noodstop en motorrelais of frequentiesturing.

Configurator

Anderen bezochten ook

Een vraag over
conveyors?

Yves Denauw

Inside Sales projects

Easy Systems at your service

Ruim aanbod

Easy Systems is door mijzelf - na meer dan 10 jaar ervaring in de sector - in 2007 opgestart.

Onze missie is hét aanspreekpunt te zijn voor alle machinebouwers, logistieke centra, productie-en assemblagebedrijven en sociale werkplaatsen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner.

David