Uitbreiding en nieuw management voor Easy Systems

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités
Uitbreiding

Easy Systems groeit dankzij de uitbreiding van haar activiteiten en daarom werd al een tijdje uitgekeken naar een bijkomende locatie. Haar oog is gevallen op een ruim en modern bedrijfsgebouw in Geel, waarin de afdelingen engineering en productie zullen ondergebracht worden. Het magazijn voor de standaard handel van aluminium profielen en constructies blijft in Herentals.

De groei doet ook de vraag naar versterking in het personeelsbestand stijgen. Easy Systems is steeds op zoek naar ervaren tekenaars en techniekers. Samen denken, tekenen en monteren zij mee aan toekomstige projecten.

Ook het management ondergaat een verandering. Wim Vandewijer zal de dagelijkse leiding mee onder handen nemen. “Ik kijk ernaar uit om 25 jaar aan ervaring in productie omgevingen van grote technologische bedrijven in te zetten bij Easy Systems”, zegt Wim. “Vooral de korte afstand tot eigen mensen en de klanten spreekt me enorm aan. We willen uiteindelijk door bedrijven aanzien worden als een partner in de continue zoektocht naar efficiëntie”, besluit een enthousiaste Wim.