Een veelheid aan projecten, één vaste aanpak

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

Met welke automatisatie-uitdaging u ook bij ons aanklopt, in welke sector u ook actief bent: bij ons bent u zeker van een oplossing op maat. Hoe verschillend de uiteindelijke oplossingen ook zijn, wij werken steeds via één vaste aanpak.

Soms begint het met een telefoontje met uitleg. Een andere keer is het een mail. Wij hebben een nieuwe hal (om)gebouwd. Daarvoor moet die dienen, dat is de oppervlakte en dat zijn de producten die wij willen draaien met dat aantal mensen.

Ter plaatse

Hoe of via welk kanaal u de vraag ook stelt: het eerste wat wij doen, is een afspraak maken. Het is enorm belangrijk dat wij een perfect zicht krijgen op uw concrete situatie. Daar overlopen we uw input nog eens. En brengen we alles in kaart.

Oplossing op maat

Terug in ons hoofdkantoor gaan wij rond de tafel zitten met onze calculators en engineers. Dan tekenen wij een oplossing op maat uit, vertrekkende van onze standaardoplossingen. Welke onderdelen zijn er nodig om dit te bouwen? Hoeveel engineering komt erbij kijken? 

Wij tekenen elke conveyor tot in het kleinste detail uit. Die bepaalde motor. Zoveel meter rollenbaan. Die aluminium profielen voor de werktafels. Uit ons tekenprogramma volgt dan automatisch een overzicht van alle componenten die we nodig hebben. Ons boodschappenlijstje, zeg maar. Daar voegen we nog het aantal werkuren aan toe voor de eigenlijke installatie.

Correcte offerte

Het resultaat is een voorontwerp (op maat) en een correcte offerte. En met correct bedoelen we dat we u een gedetailleerd overzicht geven van alle componenten en de precieze aantallen. Alle technische zaken zijn omschreven. Zo kan u correct vergelijken.

Actie!

Beslist u om uw project aan ons toe te vertrouwen? Super! Dan is het tijd voor de volgende stap. Uw project schuift door naar onze afdeling Operations. Daar starten ze met de detail engineering. Daaruit volgt, na uw goedkeuring, een tekening. Zij bestellen de nodige materialen en plaatsen uw project op de planning in onze atelier. Daar bouwen wij uw systeem eerst helemaal op. Klaar? Dan nodigen wij u uit om uw systeem in detail te komen bekijken. Samen overlopen de laatste details.

Klaar?

Maar de eerste stap is dus dat eerste telefoontje.
Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen!