Een webshop verandert uw hele logistiek. Wij bieden een antwoord met de juiste flow!

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités
webshop

Voor uw klant is een webshop een extra module op uw website. Maar aan de achterkant komt er een hele (andere) logistiek bij kijken. Een logistiek die niet langer is afgestemd op palletniveau, maar op dat ene item. Wij ontwerpen en bouwen voor u een logistieke oplossing met transportsystemen die alles in goede banen leiden.

De tijden zijn veranderd. Om dat aan te tonen een kort voorbeeld van een winkelketen die in modeaccessoires doet. Meerdere winkels, één centraal magazijn. Items komen en masse binnen en vertrekken dan om de zoveel tijd per vrachtwagen met hele paletten richting individuele winkels.

Exit klassieke flow

Die klassieke logistieke flow volstaat nu niet meer. Want de bezoeker van uw toekomstige webshop wil specifiek die zwarte nylonkousen. Geen pallet uiteraard, maar één doosje. Aan huis geleverd. En liefst snel.

Vervang nu de woorden zwarte nylonkousen door uw specifieke eindproduct. Want deze verandering zet zich door in elke sector. En voor elk product.

Order picking op stukniveau

Wel een constante: de enorme impact die deze verschuiving heeft op hoe uw magazijn werkt. Hoe u aan order picking doet. Want die order picking gebeurt niet langer op het niveau van paletten, maar op stukniveau.

Het digitale luik van uw webshop laten we aan anderen over. Maar de ombouw van uw magazijnflow, daar willen we u wel heel graag mee helpen. Of als het over een nieuw magazijn gaat: de opbouw.

Wij ontwerpen en bouwen een logistieke oplossing die niet gericht is op uw vestigingen (B2B), maar op uw individuele klant (B2C).

Uw logistiek: standaard, maar toch op maat
Want dat zijn andere tools die u daarvoor nodig hebt. Wij denken mee over uw logistieke flow. Ontleden uw processen van bestelling tot verzending. En op basis daarvan ontwerpen wij voor u een logistieke oplossing.

Die oplossing vertrekt altijd vanuit onze standaardmaterialen. Zo kunnen we snel schakelen aan een scherpe prijs. Maar met die standaardelementen bouwen wij wel een oplossing volledig op uw maat.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij dat aanpakken? Lees er alles over in onze blog Een veelheid aan automatisatieprojecten, één vaste aanpak.

Of geef ons een seintje en wij vertellen u er graag alles over.