Werkplaatsinrichting: de 7 voordelen van 1 aanspreekpunt voor uw totaalproject

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

U zou ervoor kunnen kiezen om uw werkplaatsinrichting uit te besteden aan verschillende bedrijven. Maar het heeft voordelen om voor een totaaloplossing te kiezen bij één partner. Zeven voordelen, meer bepaald. Wij overlopen ze samen met u en proberen u te overtuigen van onze manier van werken.

  1. U valt niet in herhaling

Als u uw werkplaatsinrichting in meerdere posten verdeelt, moet u ook telkens de hele uitleg opnieuw doen. Welke doelen u voorop stelt. Wat de huidige situatie is. Welk eindresultaat u wilt bereiken. Wat voor u de aandachtspunten zijn. En dan hebben we het nog niet over het feit dat u briefing onmogelijk bij elke partij goed aankomt…

  1. U moet minder offertes uitpluizen

Werken met één totaalpartner scheelt ook in offertes vergelijken. Stel u eens voor dat u het opslaggegeven lostrekt van het transportverhaal. Dan zijn er minstens twee bedrijven aan zet. En natuurlijk vraagt u voor elke post meerdere offertes op. Reken maar uit. Kiezen voor een totaalpartner voor uw werkplaatsinrichting betekent twee of drie offertes, en klaar.

  1. U krijgt een duidelijke totaalprijs

Nog een voordeel: de prijs op de winnende offerte is ook de totaalprijs. Wat resulteert in een duidelijk zicht op de totaalprijs van uw werkplaatsinrichting. U zit niet met verschillende bestelbonnen van verschillende partijen. Daardoor zijn er geen grijze zones. En geen risico dat sommige onderdelen over het hoofd zijn gezien.

  1. De werken sluiten beter aan

Eén partner resulteert ook in één totaalplanning. U hoeft niet te gaan puzzelen of agenda’s van verschillende partijen samen te leggen. Dat betekent een duidelijker overzicht op wat wanneer staat te gebeuren. Het resultaat is dat de werken beter aansluiten. U hoeft geen weken te wachten tot de volgende partij aan zet is.

  1. Alles is optimaal afgestemd

Weet partij x van partij z dat dit zo is? Is iedereen op de hoogte van die bepaalde verandering aan het ontwerp?  Werkplaatsinrichting is een kwestie van opeenvolgende werken. Als u met meerdere bedrijven werkt, betekent dit dat de ene altijd verder werkt op het werk van de vorige. En daar durft al eens iets mis te lopen. Kiezen voor één partner betekent een optimale afstemming van heel het gebeuren.

  1. Uw magazijn is sneller klaar

En een betere coördinatie en afstemming, betekent dat uw werkplaatsinrichting sneller klaar is. Een enorme troef. Want elke dag dat de normale gang van zaken wordt verstoord of uw productie stilligt, betekent minder output. En dus minder inkomsten.

  1. U heeft één aanspreekpunt

U krijgt van ons één aanspreekpunt: uw project manager. Hij volgt alles voor u op. Van de logistiek over de planning tot de implementatie. Zo heeft u één aanspreekpunt tijdens heel uw traject bij ons. Dat werkt makkelijker dan wanneer u moet overleggen en communiceren met verschillende bedrijven.

Kiest u ook voor een totaalaanpak?

We hopen dat u een beter beeld hebt over de voordelen van één totaaloplossing voor uw werkplaatsinrichting. Meer weten over onze aanpak? Neem vandaag nog contact op!