Werktafels op maat (laten) bouwen: snel en efficiënt

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

Extra werktafels nodig? Met onze aluminium profielsystemen bieden wij u een snelle en efficiënte oplossing. En dat aan een scherpe prijs. Deze sets van profielen en connectors laten zich makkelijk verwerken. Met onze standaardoplossingen bouwt u werk-, sorteer- en inpaktafels volledig op uw maat.

Snelle levering
U weet welke componenten u moet hebben? Geef ons uw bestelling door en wij zorgen voor een snelle levering.

Wij ontwerpen op uw maat
U weet wat u wilt bouwen, maar niet wat daar de meest efficiënte oplossing voor is? Laat ons weten wat u in gedachten heeft. Hoeveel tafels het moeten zijn, waarvoor ze moeten dienen, hoe groot… Dan gaan wij met die info aan de slag. En stellen op basis van uw input en vanuit onze ervaring een oplossing voor met de profielen en verbindingen die het best voor uw toepassing geschikt zijn.

Wij bouwen op uw maat
U wilt een totaalservice? Laat ons weten wat u wilt en wij regelen alles voor u. Van een correcte offerte tot de eigenlijke installatie en plaatsing in uw magazijn, werkplaats of atelier.

Totaalprojecten
Zijn die werktafels een onderdeel van een groter automatisatieproject? Ook daar ondersteunen wij u graag in. Wij bieden naast standaardoplossingen namelijk ook transportsystemen aan. Door die combinatie zijn wij de ideale partner voor uw totaalproject.