Wij groeien verder: vijf nieuwe collega’s

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités
nieuwe vestiging

Bedankt, beste klant! Want dankzij u kunnen wij van Easy Systems een volgende stap zetten in ons groeiverhaal.

We zijn namelijk op zoek naar vijf nieuwe collega’s. Om u zo nog beter van dienst te zijn. Uw projecten de aandacht blijven te geven die ze verdienen.

Naar sommige van die toekomstige collega’s zijn we nog op zoek. Anderen komen ons team binnenkort al versterken.

En deze keer zochten we niet alleen de typische technische profielen die standaard op onze jobpagina staan te blinken. We haalden namelijk ook iemand binnen die specifiek onze marketing in goede banen zal leiden.

Voorlopig en definitief afscheid

Binnenkort nemen we ook voor even afscheid van Lieselotte Vetters. Zij gaat met zwangerschapsverlof. We wensen haar veel succes met de bevalling en alvast een dikke proficiat!

Ook een afscheid, maar dan definitief, is dat van Jelle Damen. Hij ziet zijn jongensdroom in vervulling gaan bij fietsenfabrikant Shimano. Daar zal hij mee aan de wieg staan van de volgende innovaties in de fietswereld.

Volop in beweging

U ziet het: er zit beweging in Easy Systems. En er zal nog meer bewegen in de toekomst. Want we blijven de samenstelling van ons personeelsbestand constant optimaliseren.

Zo blijven we verder timmeren aan onze weg. Dragen we bij aan een positief ondernemingsklimaat binnen onze regio. En blijven we nieuwe jobs genereren. Dat leverde ons een tijdje geleden al de onderscheiding Trends Gazellen Ambassadeur op.