“Zelfstudie en braintraining”

Nieuwsoverzicht Nieuwsoverzicht News Neuigkeiten Actualités

Paspoort

  • Jenjira Vangenechten
  • 35 jaar
  • Inside Sales Aluminium profielen en Constructies
  • Begonnen bij Easy Systems in mei 2012

Van administratief bediende…

Vijf jaar geleden zette ik mijn eerste stappen bij Easy Systems als administratief bediende. Na een bijscholing bij VDAB kwam ik hier terecht.

Op die vijf jaar heb ik het bedrijf dan ook van heel dichtbij zien groeien. Zo bestond ons team bij mijn start slechts uit enkele personen. Daardoor ging ik ook als magazijnier aan de slag. Terwijl ik de binnenkomende orders afwerkte, kreeg ik zo een goed inzicht in zowel het aanbod als de toepassing van al onze producten. Die informatie is cruciaal bij de verkoop en het beantwoorden van klantenvragen.

… tot ontwerper

Mijn takenpakket groeide alleen maar. Na heel wat zelfstudie en hulp van mijn collega’s ben ik destijds begonnen met het uittekenen van kleine frames. Tegenwoordig is dat uitgegroeid tot het uitwerken van grote constructies, afschermingen, werktafels en zoveel meer. Binnenkort zitten er zelfs standaard transportsystemen aan te komen. Je merkt het: ik zit niet stil!

Geen enkele dag hetzelfde

Een standaarddag bestaat voor mij eigenlijk niet. Er zijn natuurlijk terugkerende zaken, maar er sluipen steeds onverwachte dingen tussen. Op drukkere dagen zou ik het misschien wel anders willen, maar routine zou me vast en zeker vervelen. Geef mij maar afwisseling!

Die afwisseling in combinatie met het persoonlijke contact op beurzen, maakt mijn job net zo tof. Ik haal er dan ook een enorme voldoening uit als ik van klanten hoor dat ze tevreden zijn. Dan weet ik dat we goed bezig zijn! 

Snelle vragen

Welke lijfspreuk past het best bij Easy Systems?

Toffe collega’s, een sterk team en een inspirerende baas!

Mailen of toch liever bellen?

Wanneer het snel moet gaan, neem ik resoluut mijn telefoon vast. Is het niet dringend, dan mail ik. Zo kan ik me ondertussen focussen op andere zaken.

Wat doe je in je vrije tijd?

Een van mijn passies is toneelspelen. Het podium op, in de schijnwerpers staan en je volledig inleven in een rol! Daarnaast kijk ik ieder jaar weer uit naar mijn braintraining. Het zorgt telkens voor een fikse portie gezonde stress, maar achteraf ook voor een even grote voldoening.